Over ons

Hans Qua en Guus Kramer komen uit de school van grootmeester Fei Yu Liang. Grootmeester Fei komt uit een lange familietraditie van interne- en externe gevechtskunsten voort. Meerdere malen per week trainen Hans en  Guus bij grootmeester Fei en brengen daardoor hun vaardigheden op een steeds hoger peil. Door het volgen en afronden van lerarenopleidingen, scheidsrechteropleidingen, workshops en door deelname aan wedstrijden en jarenlange lespraktijk zijn zij op een niveau gekomen dat verantwoord les kan worden gegeven. Samen beheersen de leraren meer dan dertig vormen en stijlen op het gebied van Tai Ji, Qi Gong en Wushu.

Hans Qua

2013_10_1744

Na een lange weg gegaan te zijn die gevoerd heeft langs allerlei vechtkunsten zoals Judo, Kun Tao, Kempo, en Wing Chun is Hans door een gelukkig toeval in aanraking gekomen met Sifu Fei Yu Liang en heeft sindsdien langdurig van hem les mogen krijgen in Tai Ji en Qi Gong in verschillende vormen en beperkt in Wu Shu. Nadat Hans al vele jaren instructie had gegeven in de school van Sifu Fei kreeg hij, nadat hij diverse lerarenopleidingen met goed gevolg had afgesloten, van Sifu Fei toestemming om les te geven in zijn eigen school. In het dagelijks leven is Hans werkzaam in de zorg.

Guus Kramer

2013_10_1744

Guus Kramer (1969) beoefent circa 20 jaar Tai ji, Wu shu en Qi gong in de school van Sifu Fei. Guus heeft onder meer in China en in Zwitserland getraind en heeft een tweedegraads lerarenbevoegdheid.

Guus werkt momenteel als adviseur sociale veiligheid bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en was daarvoor, van 2015 tot 2019, directeur van de Maatschappelijke Alliantie.

Naast Wang Tao geeft Guus ook les aan collega’s op het ministerie en aan senioren in het Buurthuis van de Toekomst bij de hockeyclub HDM in Den Haag.